Proiectul se intinde pe o suprafata totala de aproximativ 4.250 m² pe care se vor construi 4 corpuri de locuinte si pe care exista si o casa, monument istoric, ce va fi restaurata. Regimul de inaltime al primului imobil construit este  D+P+4E+5E si cuprinde un total de 30 de unitati de 1, 2 si 3camere. Cele 4 corpuri vor cuprinde un total de 111 apartamente si 1.258 m² de spatii comerciale. De asemenea vor fi disponibile si 128 de locuri de parcare. Amplasamentul  se  afla  in imediata  apropiere a IPJ Arges , intr-o zona ultracentrala.

 

Structura de rezistenta

Va fi alcatuita din:

 • Fundatie de tip radier, cu stalpi si grinzi de beton armat;
 • Demisol (stalpi si diafragme de beton armat)
 • Parter (zona de delimitare va fi alcatuita dintr-o jardiniera cu plante ornamentale) si etajele superioare (stalpi, diafragme si plansee de beton armat de 15/17 cm grosime; anvelopa din zidarie porotherm si tamplarie PVC cu geam tripan; invelitoarea va fi de tip terasa necirculabila, amenajata pe o placa de beton armat, cu hidroizolatie si termoizolatie; scarile de acces la diferitele niveluri ale cladirii vor fi realizate pe rampe din beton armat; in nodul de circulatie verticala va fi amplasat un lift Schindler de 6 persoane; putul liftului va fi delimitat cu diafragme de beton armat.

Accesul in cladire, respectiv la etajele superioare se va face prin intermediul circulatiilor orizontale si verticale interioare - scari cu rampe de beton armat, respectiv liftului pentru 6 persoane. Liftul va fi accesibil de la fiecare nivel al cladirii. Latimea coridoarelor va fi de minim 1.50 m.

La fiecare nivel, in imediata vecinatate a liftului se va amenaja un spatiu tehnic ce va cuprinde distributiile si contoarele de apa pentru apartamentele de la etajul respectiv.

Rampa auto de acces la demisol va avea latimea libera de 5 m.

Accesul pietonilor va fi prevazut separat fata de cel al autovehiculelor. Accesul pietonal in cladire se va face la nivelul parterului.

Caracteristici volumetrice, fatade si finisaje exterioare

Anvelopa urmareste linia structurii de rezistenta, cu inchideri exterioare care vor asigura gradul de rezistenta termica necesar.

Corpul de cladire se va inchide perimetral cu zidarie cu goluri tip Porotherm si tamplarie PVC cu geam tripan.

Fatadele vor fi prevazute cu ferestre si usi cu ochiuri mobile/fixe, realizate din tamplarie cu geam tripan low emission, pe module alese constructiv si estetic.

Scarile interioare vor avea rampe de beton armat, cu mana curenta din profile metalice.

Balcoanele si terasele (care vor fi hidroizolate) vor avea parapeti din profile metalice anticorozive; local vor fi plasate balcoane de beton aparent.

Amenajari exterioare

La exterior se vor turna platforme de beton (sistem rutier rigid), cu pante pentru scurgerea apelor pluviale si borduri prefabricate din beton.

La parter, zona de delimitare va fi alcatuita din jardiniere cu plante ornamentale.

Accesul auto va fi dotat cu bariere, iar perimetral se vor monta stalpi de iluminat H=5.00m.

Finisaje interioare

Peretii de compartimentare se vor executa din caramida de 11.5 cm, pentru a asigura confortul termic si acustic; vor fi vopsiti cu vopsitorii acrilice lavabile. Peretii de separatie intre apartamente, respectiv intre apartamente si casa scarii / holuri vor fi din zidarie de caramida, cu grosimea de 20 cm.

In toate incaperile umede (grupuri sanitare, bucatarii) s-a optat pentru placaje cu gresie ceramica , rezistenta la uzura. In spatiile de locuit se va folosi parchet laminat.

Usile interioare vor fi celulare pline, intr-un canat si in doua canaturi, finisate cu furnir lacuit sau placaje tip HDS. Usile de acces in apartamente vor fi metalice, cu incuietori tip yalle.

Finisajele plafoanelor vor fi de tip glet ipsos. Pe acestea se vor aplica vopsitorii lavabile, de culoare alba.

Finisaje fixe

 • Centrala termica;
 • Aer conditionat;
 • Aparataje electrice (prize, intrerupatoare);
 • Casa scarii si spatiile comune placate cu granit;
 • Usile de intrare vor fi din metal, imbracate in MDF;
 • Zugraveala interioara - lavabila alba
 • Tamplarie PVC  cu geam tripan;
 • Conexiune telefonie, internet si cablu TV;
 • Contorizare individuala a utilitatilor (curent electric, gaze, apa);

Finisaje variabile (la alegere)

 • Parchet triplustratificat – 3 variante;
 • Gresie+faianta (Italia/Spania) – 3 variante;
 • Obiecte sanitare de calitate (Italia/Spania);
 • Usi interior celulare;

Dotari ale ansamblului rezidential

 • Asccensor Schindler;
 • Spatii verzi amenajate
 • Interfon
 • Bariera la intrarea in demisol;

Maia Victoriei

Apartamente noi de la dezvoltator in Pitesti pe Strada Victorie, Nr. 54, langa IPJ Arges.

Apartamente:

Cere mai multe informații

Maia Victoriei este un concept unic in Pitesti, situat ultracentral, pe strada Victoriei. Accesul in zona se realizeaza foarte usor si rapid atat cu mijloace de transport in comun, cat si cu masina.

Avem nevoie de datele tale pentru a te putea contacta în scopul solicitat. Datele tale personale vor fi utilizate conform politicii de confidentialitate afisate pe prezentul site.